Gruppaktivitet

380kr /pers

Boka en gruppaktivitet när du vill utmana ditt gäng!

Att prova på turridning med ditt team handlar inte om att utöva ridsport. Det är en guidad gruppaktivitet för minst 7 personer som ger dej och ditt gäng en spännande, utvecklande och trevlig stund tillsammans med hästar på den Småländska landsbygden. Hästar är stolta och vackra varelser som trots att vi representerar rovdjur i deras medvetande, ödmjukt släpper oss in på livet. Känslan när du märker att hästen väntar på dina kommandon är en känsla av ömsesidig respekt och trygghet. Härifrån bygger vi upp ditt och dina vänners äventyr till rätt nivå och utmaning för er. De fina och varierade ridvägarna tar oss genom skog och mark i en kuperad terräng. Hästens välutvecklade förmåga att känna av känslor och sinnesstämning speglar snabbt gruppens förmåga att fokusera på rätt resultat. Förutbestämda roller i gruppen kan komma att helt sakna betydelse och du upptäcker inte så sällan oanade talanger bland dina vänner, även för dom själva!

Efter gemensam genomgång med instruktioner och förberedelser, rider vi ut en kortare tur i skogen i mindre grupper om 4-6 personer åt gången, turen anpassas helt efter gruppens förmåga som helhet och vi tvingar aldrig upp någon som känner att de hellre stannar på marken även om målet alltid är att deltagarna ska känna förtroende för situationen och utmana sej själva på rätt nivå. Du väljer med fördel att kombinera besöket med antingen  kokekaffe över elden eller utomhusmatlagning. Då har övriga deltagare en given uppgift under tiden som en del av gruppen är ute på tur.

Se till att avsätta tillräckligt med tid, den här aktiviteten tar oftast ca. 3-4 timmar och observera att det finns en del praktiskt att ta hänsyn till som t.ex. viktgräns mm. Du hittar all praktisk info under Frågor & Svar

Utomhusmatlagning: 140 kr/pers.
Kokekaffe vid elden:     56 kr/pers.