Take a break Trail ride

395kr /pers

Att få komma ut på guidad tur i vår fina natur med hästar är ren och skär medicin för kropp och själ. Här har vi fokus på avkoppling och närvaro, ” Take a Break ” från vardag och stress.

11:00  Take a break trail ride är en tur som kan anpassas för olika typer av ridning beroende på förutsättningarna. Turen passar perfekt för dej som vill spendera tid i skogen tillsammans med härliga haflingerhästar och goda vänner. Vi börjar vår tur med en genomgång av ridstilen som är westerninspirerad och justerar utrustning för bästa komfort och säkerhet. Du får den hjälp du behöver för att kunna ansvara för kommunikationen med din häst. Ridningen är oftast lite tuffare under vintertid eftersom  underlaget kan vara mer krävande. Ibland passar det bäst att ta det lugnt, t.ex. när det är lerigt och halt eller hårt och fruset, Kommunicera med oss vid bokning angående förutsättningarna så vi får möjlighet att matcha dina förväntningar.

13:00 – Framåt eftermiddagen är vi tillbaks på stallbacken, lagom trötta och lyckliga. Du väljer själv om du vill stanna en stund och hjälpa till att ta hand om din häst efter ridturen.

 

Boka till eldstaden/rökhuset för att laga egen brunch över öppen eld innan turen! Ved, tillgång till Muurika och kaffekittel ingår.
09:30-11:00, 150 kr.

Traditionell svensk eftermiddagsfika med kaffe, te eller varm choklad. vetebröd, mjuk kaka och småbröd eller frukt. Bokas tillsammans med ridningen och avnjuts efter turen på lämplig plats beroende på väder.  56 kr/pers.

 Vill du rida på tur regelbundet? Köp 5 turer åt gången för 1200 kr!
(Erbjudandet är personligt och kan inte delas av flera personer)

Här hittar du mysigt boende sommartid i campingstuga på promenadavstånd från stallet.

cozy cabin for two

Björsbo Forest & Lake Hideaways.